Tag springet sammen med mig 

 

 

 

GLterapi tilbyder 

 

 

 

 

 

 

Hvad er Akunova a2000

Akunova er en akupunkturform,der arbejder via nervebaner og hjerne. Ikke som klassisk kinesisk akupunktur, der arbejder via medianbanerne.

Behandlingen tager ca. 45 min. Jeg bruger typisk mellem 2 og 6 nåle, og når nålene er sat i giver jeg healing. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil have healingen, min erfaring er bare, at akunovaen bliver tilført ekstra energi, og at personen som modtager healingen, synes det er rart, og giver en behagelig afslappethed, både under og efter behandlingen.

Det at akunova virker gennem nervebaner og hjerne, gør den særdeles effektiv til smertebehandling, af næsten alle former for smerter.

Hovedpine- migræne-tandpine-ørepine-nakkesmerter-skuldersmerter-spændinger-albuesmerter-hænder-fingre-gigt-lændesmerter-iskias-hofter-ben-knæ-fødder og fodled.

akunova er også god til:

Forhøjet blodtryk-kronisk træthedsfornemmelse-svimmelhed-allergier-bihulebetændelse-nervebetændelse-hold i nakken-ledsmerter-forkølelser-strubehoste-stofskifteproblemer-astma-lungebetændelse-hæmorider-kramper i benene og meget meget mere.

GLterapi.dk ved Gurli lassen 61673093 oprettet 2010 gurlilassen@hotmail.com

www.glterapi.dk